Utbildningsgruppen

Patrik Haak och Amanda Persson som ansvarar för utbildningsgruppen.

På Åhus BK lär vi dig som hundägare att utbilda och förstå din hund.

Vid frågor som rör utbildning går det alldeles utmärkt att ta kontakt med någon av dem, antingen när de är nere på klubben eller genom telefon och mail.

Vårt mål är att alla ska få en utbildningsplats i det kursutbud som vi erbjuder. För att uppnå detta har vi våra instruktörer och hjälpinstruktörer som ställer upp och håller i kurserna. Alla instruktörer arbetar helt ideellt. Detta kräver ett genuint intresse från dem både för hundar och deras ägare.

Våra instruktörer får kontinuerligt vidareutbildning så att du som medlem ska få ta del av vad som sker inom hundvärlden. Det innebär också att kurserna håller hög standard. Nya instruktörer värvas i kurserna. När du blir intresserad av att hjälpa till med hundägarutbildning så kontakta någon i styrelsen eller din instruktör. Ofta får du då först gå med som hjälpinstruktör och därefter ordnar och bekostar Åhus BK instruktörsutbildningen åt dig. Vidareutbildning och nyutbildning faller under Utbildningskommitténs ansvar tillsammans med att hålla igång kursverksamheterna. Det är stora och viktiga bitar!