Välkommen att bli medlem i Åhus BK!

Som medlem i Åhus Brukshundklubb och SBK har Ni ett antal förmåner:

• Sex nummer/år av tidningen Brukshunden - Sveriges näst största hundtidning!
  • SBK samarbetar med Agria och som medlem får du 10 procents rabatt på hundförsäkringar.
  • Genom ditt medlemskap får du som hundägare automatiskt en personolycksfallsförsäkring när du deltar på klubbens aktiviteter.
  • Genom SBK Försäkring får du som medlem en unik möjlighet att teckna försäkringar på hem, bil och mycket annat. Försäkringarna är speciellt framtagna för oss hundägare och våra behov.
  • Tillgång till våra kurser, utbildningar, tävlingar, prov och andra medlemsaktiviteter
  • Tillgång till att träna på klubbens appellplan och övriga marker (när det inte är kursverksamhet)
  • Möjlighet att hyra klubbstugan vid hundrelaterade aktiviteter

Hur gör jag för att bli medlem i Åhus BK?

Du fyller i formuläret nedan samt betalar in avgiften till vårt BG 5821-4404.

Avgifter:
Ordinarie medlemsavgift: 570:- (400:- till SBK o 170:- till ÅBK)
Familjemedlem: 170 :-  (För dig som redan har någon i din familj som är ordinarie medlem i klubben och bor på samma adress som du)
Delmedlemskap; 170:- (För dig som redan medlem i SBK och vill bli medlem i Åhus BK)
Ungdomsmedlemskap;  300:- (7-25 år)

Alla medlemskap är fullgoda och ger samma rättigheter i din klubb. Mer info finns här

Hur får jag tag på medlemsbevis?
På "mina sidor” ska du logga in för att skriva ut ditt eget medlemsbevis.  Du behöver ditt medlemsnummer (detta står t.ex. på baksidan av tidningen brukshunden som du får hemskickad) Maila annars  ronnie.jonsen@telia.com för att få tag på det.

När Ni är registrerade och har fått ett medlemsnummer, kommer SBK automatiskt att skicka ut ett nytt inbetalningskort varje år.

Medlemsansökan

Fyll i ansökningsformuläret nedan, samt betala in medlemsavgiften till vårt BG 5821-4404.
Saknas någon uppgift eller medlemsavgiften inte är betald kan inte medlemskapet registreras. Vid frågor, mejla ronnie.jonsen@telia.com