Kurser HT 2018

Kursutbud HT-2018 på Åhus Brukshundklubb kommer att läggas ut 1/8-18 hos studiefrämjandet!

Anmäl dig via länken till respektive kursalternativ. Där hittar du även all information om kursen. Inga anmälningar eller betalningar ska göras direkt till Åhus Brukshundklubb.  När du har anmält dig skickar Studiefrämjandet en faktura för aktuell kurs. På fakturan står all information du behöver till kursen. Din plats i kön bekräftas först när du har betalat din faktura. Längre ner på sidan kan du läsa mer om kursinnehåll.

Vill du gå allmänlydnad eller valpkurs, anmäl dig bara till den kursdag du helst vill gå. Anmäler du dig till fler än en av dessa kurser med samma hund kommer vi att hantera din anmälan enbart i den första kursen du anmält dig till. Övriga anmälningar stryks. Du kommer att få meddelande om du blir placerad som reserv. Vill du anmäla dig till den valp- eller allmänlydnadskurs som har flest platser kvar, kontakta innan du gör din anmälan. Då får du en rekommendation om vilken kurs du ska anmäla dig till.

För att delta på kurs i Åhus Brukshundsklubbs regi krävs medlemskap i Åhus Bruksklubb.

OBS Det har visat sig att flera får sin faktura från Studiefrämjandet i sin "skräppost". Vi ber er därför att i förebyggande syfte godkänna @studieframjandet.se som avsändare i ert mejlprogram

Frågor kring anmälan och betalning besvaras av Studiefrämjandet mari.graneskog@studieframjandet.se (telefon 0739-423646)

Information om kurserna kommer att finns HÄR

Agility Nybörjare info och anmälan HÄR OBS NY